Multivitamin

MENNYI MULTIVITAMINT FOGYASSZUNK?

Mivel a multivitaminokban több féle vitamin is megtalálható, éppen ezért figyelni kell arra, hogy más formában mennyi hasonló vitamint viszünk be a szervezetünkbe.

KOMPLEX hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő felnőtteknek vitaminokkal és nyomelemekkel az immunrendszer egészséges működéséért!

HX Immunity – Boost your Immunity 13 féle hatóanyaggal:

  • Béta-glükán
  • Echinacea kivonat
  • Szibériai ginzeng kivonat
  • 500 mg/kapszula nyújtott hatású C-vitamin
  • 3000 NE/kapszula D-vitamin
  • A-, B6-, B9-, B12-vitamin
  • vas, cink, réz, szelén.

Continue reading

DeLaVie KIDS – gyümölcslé sűrítménnyel és svájci fűszernövény kivonatokkal ízesített, szénsav- és alkoholmentes ital cukorral és édesítőszerrel (sztevia), hozzáadott kalciummal, magnéziummal és vitaminokkal. Pasztőrözött termék. A DeLaVie KIDS megalkotásakor a mozgalmas gyermekkor és a fejlődő szervezet vitamin és ásványi anyag követelményeit vették alapul. Az extra gyümölcstartalom olyan ízt adott az italnak, mely miatt szívesen fogyasszák napi szinten a gyerekek.

Continue reading

DeLaVie ZERO sugarfree, azaz cukor mentes ital, vegyes gyümölcs-lével és svájci fűszernövény kivonatokkal ízesített, szénhidrát-, szénsav- és alkoholmentes ital hozzáadott édesítőszerekkel és vitaminokkal. Pasztőrözött termék. Mivel hozzáadott cukrot nem tartalmaz, így cukorbetegségben szenvedők is bátran fogyaszthatják. Continue reading

DeLaVie, a svájci alpok gyógynövényeivel dúsított isteni ital, vitaminokkal dúsított ital felnőtteknek és időseknek!

Eredeti svájci gyógynövény kivonatokkal kombinált vitaminmátrix, melynek összetevői egymást támogatva, célzottan járulnak hozzá szervezetünk egészséges működéséhez. A gyümölcslevekkel ízesített DeLaVie természetes ásványvíz alapú szénsavmentes ital, mely nem tartalmaz mesterséges édesítőszereket és színezéket, tartósítószer mentes, mivel pasztőrözéssel készül.  Continue reading

Bioheal Multivitamin étrend-kiegészítő tabletta, 70 db/doboz. Komplex támogatás a mindennapokhoz. Termékünk összesen 11 féle, nélkülözhetetlen vitamint és nyomelemet tartalmaz, így támogatva mindennapjainkat. Hatóanyagai többek hozzájárulnak immunrendszerünk normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, illetve csontjaink és fogaink egészségének megőrzéséhez.

Continue reading