C-vitamin

MENNYI C-VITAMINT FOGYASSZUNK?
Hiány betegség megelőzésére: 60-80 mg/nap (hivatalos ajánlás)
Átlagos felnőtt napi szükséglete: 200-900 mg/nap
Szív- és érrendszeri betegségek megelőzésére: 500-2500 mg/nap
Daganatos betegség esetén akár: 3000 mg/nap
FIGYELEM! Napi 4000 mg/nap mennyiség felett a vesekő képződésre való hajlam növekszik!

KOMPLEX hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő felnőtteknek vitaminokkal és nyomelemekkel az immunrendszer egészséges működéséért!

HX Immunity – Boost your Immunity 13 féle hatóanyaggal:

  • Béta-glükán
  • Echinacea kivonat
  • Szibériai ginzeng kivonat
  • 500 mg/kapszula nyújtott hatású C-vitamin
  • 3000 NE/kapszula D-vitamin
  • A-, B6-, B9-, B12-vitamin
  • vas, cink, réz, szelén.

Continue reading

Swiss Vitamins VITAMIN C+D brazil mangó ízű, szén-dioxiddal dúsított, alkoholmentes ital, cukorral és édesítőszerekkel, hozzáadott vitaminokkal és svájci fűszernövény kivonatokkal. Tartósítószer nélkül készült pasztőrözött termék.

Continue reading

C-vitamin 1000mg + acerola cseresznye kivonattal étrend-kiegészítő tabletta, a fáradtság csökkentéséért! A Bioheal Acerolás C-vitamin 1000mg magas hatóanyag tartalmú, természetes acerola kivonattal kiegészített termék, amely biztosítja az egész napos C-vitamin szükségletet, így járulva hozzá a fáradság csökkentéséhez, valamint a kollagén képződésen keresztül a bőr, az erek, a csontozat és a fogak normál állapotának fenntartásához. Continue reading

Bioheal Acerolás C+D-vitamin 1100 mg C-vitamin, 2200 NE D-vitamin, acerola cseresznye kivonat, nyújtott felszívódással. AZ IMMUNRENDSZER NORMÁL MŰKÖDÉSÉÉRT. Kimagasló C- és D3-vitamin tartalommal rendelkező termék. Kiemelkedően magas C- és D-vitamin tartalom, természetes acerola kivonattal kiegészítve. Az acerola cseresznye kiváló természetese C-vitamin forrás, tartalma közel 80 szorosa a citromnak. Szervezetünk a vízben oldódó vitaminok tárolására (ilyen többek között a C-vitamin) nem képes. A felesleg gyorsan kiürül, ezért termékünk nyújtott felszívódású, így biztosítja az aktív összetevők egyenletes és hosszantartó kioldódását. Continue reading

A Bioheal Vas+Cink komplex + C-vitamin, folsav, a vérképzést segítő termék. A szerves kötésben található ásványi anyagokat szervezetünk jobban képes hasznosítani, mint a szervetlen forrásban lévőket. Termékünk szerves kötésű vasat és cinket tartalmaz, valamint C-vitamint, ami segíti a vas felszívódását, illetve folsavval egészítettük ki, mely hozzájárul a normál vérképződéshez. Vas+Cink komplex + C-vitaminnal, folsavval fogyasztása javasolt: vegetáriánusoknak, sportolóknak, egyoldalú diétát folytatóknak, menstruáló hölgyeknek.

 

Continue reading