D-vitamin

MENNYI D-VITAMINT FOGYASSZUNK?
Csecsemőknek: 400-1000 NE/nap
Gyermekeknek: 600-1000 NE/nap
Felnőtteknek: 1500-2000 NE/nap
Túlsúlyosaknak: 3000-4000 NE/nap
Terheseknek: 1500- 2000 NE/nap

KOMPLEX hatóanyag-tartalmú étrend-kiegészítő felnőtteknek vitaminokkal és nyomelemekkel az immunrendszer egészséges működéséért!

HX Immunity – Boost your Immunity 13 féle hatóanyaggal:

  • Béta-glükán
  • Echinacea kivonat
  • Szibériai ginzeng kivonat
  • 500 mg/kapszula nyújtott hatású C-vitamin
  • 3000 NE/kapszula D-vitamin
  • A-, B6-, B9-, B12-vitamin
  • vas, cink, réz, szelén.

Continue reading

Swiss Vitamins VITAMIN C+D brazil mangó ízű, szén-dioxiddal dúsított, alkoholmentes ital, cukorral és édesítőszerekkel, hozzáadott vitaminokkal és svájci fűszernövény kivonatokkal. Tartósítószer nélkül készült pasztőrözött termék.

Continue reading

Swiss Vitamins KALCIUM+D erdei gyümölcs ízű, szén-dioxiddal dúsított, alkoholmentes ital, cukorral és édesítőszerekkel, hozzáadott ásványi anyaggal (kalciummal), vitaminokkal (D és E-vitamin) és svájci fűszernövény kivonatokkal. Tartósítószer nélkül készült pasztőrözött termék.

Continue reading

Kalcium + D3 + K2-vitamin étrend-kiegészítő tabletta, az egészséges csontokért! A Bioheal készítménye kalcium, D3-vitamin és K2-vitamin-tartalma egymás hatását erősítve járulnak hozzá az egészséges csontozat fenntartásához.  A D3-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, és a kalcium normál hasznosulásához. Continue reading

D3-vitamin 3000NE étrend-kiegészítő lágykapszula. Az egészséges csontozatért és a daganatos betegségek megelőzéséért! A nagy dózisú D3-vitamin rendszeres fogyasztása hozzájárulhat a daganatos betegségek megelőzéséhez. A legfrissebb orvos szakmai ajánlás szerint a daganatos betegeknek 3000NE/napos dózist javasolnak belőle. A BIOHEAL lágykapszula nagy dózisú D3-vitamint tartalmaz. A különféle D-vitaminok közül ennek van a szervezet számára legpozitívabb és legerősebb hatása. Ez a vitamin a szervezetünkben a koleszterinből természetes úton is szintetizálódik, amikor bőrünket napfény éri.

Continue reading