Kalcium + D3 + K2-vitamin étrend-kiegészítő tabletta, az egészséges csontokért! A Bioheal készítménye kalcium, D3-vitamin és K2-vitamin-tartalma egymás hatását erősítve járulnak hozzá az egészséges csontozat fenntartásához.  A D3-vitamin hozzájárul a vér normál kalciumszintjének fenntartásához, és a kalcium normál hasznosulásához.

A kalcium minden élő szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyag. A csontok és a fogak alapját alkotja, de az izmokban és a vérben is megtalálható. Sokan nem tudják, hogy a D-vitamin szabályozza a kalcium beépülését a csontokba, ezért elengedhetetlen, hogy a kalcium mellé megfelelő D-vitaminhoz jusson szervezetünk. A hozzáadott D3-vitamin nem csak segíti a kalcium felszívódását, hanem segít fenntartani normál szintjét a vérben és hozzájárul a normál sejtosztódáshoz.

Termékünk a K2-vitamint az egyik legjobban hasznosuló formáját, menakinon-7-et tartalmaz. A K2-vitamin részt vesz a normál véralvadásba, illetve hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához. Hatását a termék többi hatóanyagával együttesen fejti ki legjobban, egymással szinergiában. A hatóanyagok felszívódásának elősegítéséért fekete bors kivonatot adtunk termékünkhöz!

Ön tudta, hogy a Kalcium…

  • hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez
  • hozzájárul a normál izomműködéshez
  • részt vesz a normál véralvadási folyamatokban
  • szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához?

Fogyasztása javasolt:

  • fogyókúrázóknak
  • kevés tejtermék fogyasztása esetén
  • fokozott fizikai igénybevétel esetén

Adagolás: Napi egy-két filmtabletta, reggel, étkezés közben, 1-2 dl folyadékkal.

Hatóanyag táblázat:

Hatóanyag 1 tabletta NRV1 2 tabletta NRV1
Kalcium 500 mg 63% 1000 mg 125%
K2-vitamin 45 µg 60% 90 µg 120%
D3-vitamin 12,5 µg 250% 25 µg 500%
Fekete bors kivonat 5 mg 10 mg

Kiszerelése: egy doboz 70 db tablettát tartalmaz (35-70 napi adag!)
OETI regisztrációs száma: 16194/2015
Gyártja: Bioheal

Forgalmazza: Eurotrade Pharma Kft. (2948 Kisigmánd, külterület 048/6)

Minőségét megőrzi: a flakon alján jelzett időpontig

Száraz helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve, kisgyermekek elől elzárva, legfeljebb 25 ⁰C-on tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

MEGRENDELEM