Magnézium + B6-vitamin étrend-kiegészítő tabletta, a fáradtság csökkentéséért! A termék szerves magnéziumot tartalmaz, amely bizonyítottan jobban hasznosul a szervetlen párjánál. Magas hatóanyag tartalmával és nyújtott felszívódásával járul hozzá fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál izomműködéshez, illetve a B6-vitaminnal együtt az idegrendszer normál működéséhez.

A magnézium felszívódása szerves formában bizonyítottan jobb, mint szervetlen vegyületek esetén. Termékünk retard, azaz felszívódása nyújtott, így lehetővé teszi hogy az aktív hatóanyagok hosszan tartóan és egyenletesen oldódjanak ki. Magas magnézium, és B6-vitamin tartalmának köszönhetően napi 1 tabletta szedése elegendő, hatóanyagai többek között hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, illetve a normál fogazat és csontozat fenntartásához.

Ön tudta, hogy …?

  • a magnézium hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál izomműködéshez
  • a B6-vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban

Fogyasztása javasolt:

  • fokozott igénybevétel esetén
  • magnézium hiány.

Összetevők: magnézium-citrát, magnézium-oxid, stabilizátorok (akácmézga, hidroxipropil-metil-cellulóz, polietilénglikol), szacharóz, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói, talkum), színezék (titán-dioxid), piridoxin-hidroklorid.

Hatóanyag táblázat:

Hatóanyag mennyiség tablettánként NRV1
Magnézium 250 mg 67%
B6-vitamin 1,6 mg 114%

Napi javasolt mennyiség: 1 tabletta, 1-2 dl folyadékkal.

Kiszerelése: egy doboz 70 db tablettát tartalmaz (35-70 napi adag!)
OETI regisztrációs száma: 16196/2015
Gyártja: Bioheal

Forgalmazza: Eurotrade Pharma Kft. (2948 Kisigmánd, külterület 048/6)

Minőségét megőrzi: a flakon alján jelzett időpontig

Száraz helyen, fénytől és sugárzó hőtől védve, kisgyermekek elől elzárva, legfeljebb 25 ⁰C-on tárolandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

MEGRENDELEM